Produktion av live TV för webb och broadcast

Webb-tv och broadcast

Vi har till stor del koncentrerat oss på att göra liveproduktioner för webb, direktsända konferenser och shower. Det innebär att vi ofta arbetar med mindre "kontrollrum" som vi har med oss och bygger upp vid event och sändningar. Där kan producent, vision mixer, ljudtekniker etc. arbeta för att göra en TV produktion oavsett om det är till projektorer, webb, eller broadcast.
Vi genomför även större produktioner där vi med samarbetspartners bygger hela studios på plats vid arrangemanget. Livesändningar via de stora web-tv-kanalerna, SVTplay, SVT, TV2.dk, Dreamhack i Jönköping eller Dreamhack Valencia Spanien är exempel på detta.


Auto Q

e-sport
Dreamhack

Vi har arbetat med SVT och Dreamhack sedan 2009 och livesänt e-sport på bl.a SVT2, svtplay, twitch, DHTV, Canales (spain).

Kirurgi
Live interactive surgery

I samarbetet med DFM så har vi genomfört mängder av sändningar av kirurgi live. Detta är oftast för utbildningsändamål av kirurger och för att kunna visa nya operationsmetoder.

Livevideo på scen
Storbild

Att visa det som händer på scen på projektorer och skärmar kan vara en bra idé om lokalerna har skymda platser eller man vill att showen ska kännas stor och maffig.