Beställningsfilm

Q enter och AKA film

Q enter och AKA-film har samarbetat inom film och TV sedan 2001 med många gemensamma projekt och delat ansvar i helhetsproduktioner. Där AKA-film står för manus, foto och redigering och Q enter för eventet, showen och sändningsteknik. Projekten som vi samarbetar i är ofta av typen "high-profile" där vikten läggs till ett filmresultat som vi ska vara stolta över att leverera och därmed blir också våra kunder stolta och nöjda.
Gemensamma projekt kan bl.a nämnas Verizon TV, Kungliga Krigsvetenskapsakademien, SLL, ICA, Försvarspolitisk Arena, Stockholms Stadshus etc..

Inspelning hos kund
Miljö

Vi arbetar gärna ute på fältet och fotar i den riktiga miljön som ska vara för uppdraget. Detta är många gånger bra för igenkänning av miljö och därmed ankytning till filmens innehåll.

AKA-film
Film med anor

AKA-film har funnits sedan 1928 och är idag ett innovativt och modernt produktionsbolag med huvudsaklig inriktning på film för myndigheter, försvar och historiska filmer.

Studio
Soffsnack

Vi har idag två stycken studios i olika utformningar för att kunna erbjuda en "sittsoffa" eller en lugn miljö där vi kan göra intervjuer, informationer, introduktioner eller liknande.