Om oss

Historia

Q enter AB har varit verksamma sedan 2002 med samma inriktning och målmetvetenhet inom våra två produktområden. Votering och debattstöd till kommuner och landsting är huvudverksamhet för Q enter AB. Produktion av TV för event, webb, och broadcast är Q enter productions AB huvudinriktning. Bolagen är helägda av nyckelmedarbetarna och har de bästa frilansmedarbetarna tätt knutna till oss, vilket ger oss flexibilitet och kunskapsbredd för optimal personal för uppdragen.

2 bolag 2 verksamheter

Sedan 2014 har Q enter AB delat upp sig till två stycken bolag, Q enter AB och Q enter Production AB. Detta är för både oss själva och våra kunder att renodla verksamheterna i vardera bolaget samt lägga större vikt och kraft på vardera området.

arbetar näst intill uteslutande med Debatt & Voterinsgssystem för olika sammanhang. Vi satsar på utveckling av nya produkter och stor vikt på vidareutveckling av Plenum.
Janne och Henrik är era primära kontaktpersoner för verksamheten.

arbetar uteslutande med produktion av film, video, tv och eventteknik. Vi har en stor frilanspool som alla är handplockade inför varje event eller inspelning. Detta gör att vi kan alltid erbjuda spetskompetens och kan erbjuda hela spektrat av resurser.
Joel och Janne är era primära kontaktpersoner för verksamheten.

Webb-tv
Livestreaming /On-demand

Studio
Kompletta produktioner med studiobygge
Plenum
Voteringssystem